Het Zwarte Woud: Wintersport en zomervakantie!

In de winter neemt u de gratis skibus naar het op 1,5 kilometer gelegen skigebied.
In de zomer kunt u op uw balkon genieten van het uitzicht op het Wehra-dal.
Het appartementencomplex is rustig gelegen, circa 1 km van het dorp met winkels en restaurants. In de omgeving zijn er talloze mogelijkheden voor uitstapjes en dagtochten..

Onze eenvoudige en zeer betaalbare appartementen bieden u de mogelijkheid om van de prachtige omgeving te genieten of een onvergetelijke skivakantie te hebben.

Alle appartementen hebben een keukentje (met koffiemachine, toaster, en waterkoker), eethoek, televisie, badkamer met douchebad en wc, balkon of terras op de zuidzijde.

Type A

Appartement Type A Studio van 38 m² (2 pers.)


Studio met Woon/slaapruimte met 2-persoons slaapbank of kastbed, keukentje, Tv, Douche/WC, balkon of terras aan de zuidzijde met tafel, stoelen en verlichting.
Type B

Appartement type B van 40 m² (4 pers.)


2-kamer appartement voor 4 personen.
Woonruimte met TV, slaapkamer met 2 persoons bed en een slaapkamer met 2 losse bedden, keukentje, Douche/WC en zuidelijk terras met tafel, stoelen en verlichting.
Type C

Appartement type D van 50 m² (4 pers.)


2-kamer appartement voor 4 personen.
Woonruimte met 2 slaapgelegenheden (2-persoons slaapbank of een kastbed), TV, slaapkamer met 2 bedden, keukentje, bad of douche, WC en balkon of terras aan de zuidzijde met tafel, stoelen en verlichting.
Type C

Appartement type E van 47 m² (4 pers.)


2-kamer appartement van 47 m² voor 4 personen Woonkamer met open keuken, TV, Wifi. pen galerij met 2-persoons bed (via trap bereikbaar) Aparte slaapkamer met 2-peroons bed, badkamer met toilet, balkon.
Type F

Appartement type F van 68 m² (6 pers.)


3-kamer appartement voor 6 personen ca. 68 m²
Woonruimte met 2 slaapgelegenheden of een galerij met
2-persoonsbed, TV, 1 slaapkamer met 2-persoonsbed, 1 kleine slaapkamer met 2 losse bedden (of stapelbed), keuken, bad/douche, WC en balkon of terras aan de zuidzijde met tafel, stoelen en verlichting.